sobota 19. ledna 2013

Blizzard

aneb jak tu malem skoncil svet


Ze svet mel zkoncit 21.12.2012 je vam jiste znamo. A ze se tomu tak nestalo asi taky, protoze jinak bychom si na mem blogu asi ani nepocetli :):D. Ale zpet k veci, na ctvrtek 20. a patek 21. zde bylo vyhlaseno varovani na Blizzzard cili snehovou vanici. A presne v tyto dny meli byt i nase semester test, cili test z celeho uciva za cely prvni semester ve skole. A jelikoz "blizzzard je neco ohromne nebezpecneho" a presne to mirilo na Story city a stredni Iowu. Byla to 50% sance, ze do skoly ve ctvrtek nepujdeme. Aby se predeslo problemum, reditel nam vsem poslal emaily s programem "co kdyz":
You may have heard they are predicting snow on Wednesday night into
Thursday, but you also know that often predictions are often wrong.
If they get it right and we have a storm that delays or cancels
school we will follow the scenarios below.
No School on Thursday- Thursday test schedule will be moved to 
January 3rd the first day we return to school.

Students


Ve 22h ve tredu vecer, uz bylo venku bilo, vitr foukal a Renea i Javob byly uz doma a rikali nam, ze skola nebude. Ale stale jsem neverila, az mi dosel email, ze bude rano 2h - odklad - cize skola zasne  10 namisto 8.30... Na Iowa TV ve zpravach uz behali infrmace jak vsechny skoly v okoli maji zrusenou vyuku. Jen Roland-Story High School JAKO JEDINA tam mela 2 hours delay :D:D!


Ale nakonec, kdyz jsem rano vstala. Me cekal nadherny email: "Skola je zrusena"
To byl ale nadherny den! SLunicko svitilo, vetricek foukal :))... Asi si myslite a to jsou amici uplne mimo ze zrusi skoly kdyz jim nasnezi par centimetru?
No to jsem si taky rikala, kdyz jsem se probudila do krasneho dnev Iowe - ve meste. A to je to ti lide co bydli v country nebo mimo mesto nebo dale nemeli sanci se dostat do skoly protoze na interstate se proste nedalo jet. Takze kdyz se John (host papa) vydal do prace asi po obede, a to si vzal truck (auto s korbou :D) i tak to bylo super nebezpecne a potkal auta v prikopech na kazdem kroku. A hlavni problem je tady vitr, jelikoz Iowa je rovina a jen rovina, tady ten vitr proste fuci a fuci. Takze viditelnost = 0...
Ctvrtecni odpoledne jsem stravila s Lily u jednoho stolu, zaskladaneho knihami a sesity, jak jsme pilne studovaly na nase finals... Az teda prisel email od pana Schlatter - principal: No school at friday either! No jo. nadhera! Ikdyz me mrzelo, ze ted budu muset cele prrazdniny myslet na to, ze me ty testy teprve cekaji... A mozna se i vic ucit, protoze pred tim jsem to mela vsechno ze skoly v hlave :)... 


Nas kostel :))




 Wohoo, sledding :))
S Amy a Whithey - Amy's friend :))


2 komentáře:

P.S. mám instagram :D @gejdiv