neděle 9. září 2012

Den 27: UNI a fotbal

Tehle obrazek vystihuje cele usa:
Sladkosti a fotbal :D

At zije fialova!

Rano nesmel nikdo vykrocit z domu, aniz by se nepysnil fialovou barvou! UNI barvy jsou totiz fialova a zlata :). Patt je milovnice fotbalu, doslova:D. Proste ona miluje fotbal a nesnasi Obamu :D -To je snad obcas vse pro co zije :D... Pro Jacoba vzdy vypeka a Amy se ji jednou zeptala, proc vzdycky jenom mu. A moc se mi libila jeji odpoved: "ze kdyby mela ctyri syny a jednu divku, vzdy by byla ona jeji princeznou." Jenze takhle ma Patty ctyri princezny a jenom jednoho, opravdu velkeho (!), prince. Ze je Jake velky, vysoky, mohutny, jsem tusila, ale az kdyz jsem mu podala ruku, a ta se v te jeho malem utopila, jsem zacala tusit jsem ho trosku podcenila:D. Az si stoupl, no... :D
V sobotu jsme se vydali do Cedar Fall, kde je sidlo UNI (university of northern  Iowa). Jediny syn mych host rodicu tu hraje za univerzitni tym. Co je velky upech! Ma 50% stipendium, rano jsme sli sehnat Lili saty na Homecomming  (Homecomming je zapas ve fotbalu a nasledujici ples/dance; je 28.9.). Zatim nemame ani jedna date:D:D... Hruuuuuza!
Odpoledne jsme jeli za Jacobem do bytu, bydli s klukama z tymu - jeden z nich je quarterback! V patek jsme pekli domaci jablecne cupcakes a brownies. To vse a mnoho dalsiho bylo na tzv. "Tailgating", coz je traveni casu pred game. Takze tradicne jidlo a nejake hry :).
Jinak jsem se konecne zaptala Patty na otazku, ktera se mi v hlave rysuje jiz nekolik mesicu. Jaky je, herr got, rozdil mezi cupcakes and muffins. Hle, zde odpoved. Muffin je spis snidane a cupcake je dezert :D! Po naplneni nasich vnitrnich prostor :D, jsme se presunuli na kryty fotbalovy stadion (viz obr. nahore :)). Hrali s nejakym tymem z Ohia, vyhrali jsme 59:0!!! :D:D Tohle byl opravdu zatim nejnudnejsi fotbal tady :D:D! Ale band byl uzasny, tak uzijte si aspon videa a fotky :)!
Nastup tymu UNI (university of northern  Iowa)


Amy :) 

Patty :) 

Go Panthers :)!
Kryte fotbalove hriste (ne vsichni maji kryte hriste, takze UNI se celkem ma :))


num 86 
mam pocit, ze je nejvyssi z celeho tymu :D
Specialni tanecni vlozka.
Tohle nejsou cheerleaders, ale "tanecnice" tancici nejaky tanec, kterym je UNI znama :)

1 komentář:

P.S. mám instagram :D @gejdiv