čtvrtek 23. srpna 2012

Food 01

Hamburgery na kazdem kroku, cocacola na kazdem druhem. 

Well, yes that is true!


A pravdou taky je, ze jsem tady skoro dva tydny ani ani jednou jsem jeste nemela coca colu. Ani coca colu light, vetsina lidi zde si totiz mysli, ze pridavne jmeno"light" je spasi. Kdepak, ani to nepomuze :D! Nepiju zde, pro jistotu, nic jineho nez cistou vodu. Prvni tyden jsem byla 90% dne neustale zizniva, porad jsem pila a pila. Vcera jsme se o tom s Patty bavily a dosly jsme k zaveru, ze to byla asi reakce meho tela na slanejsi pokrmy... (a to Patty vari dobre a pomerne zdrave!). Holt, skolni obedy - to je jina liga. Napadlo me, ze se budu snazit sem tam tu skolni obedy vyfotit, at mate trosku predstavu, co zde mladez, bez zasahu J.Olivera, papka :). 
Kdyz uz jsme u toho jidla, muzeme se mrknout i za obezitou. Telocvik vychazi tak dvakrat tydne a cvicite 30min (ani to ne!!!). Ale vetsina deti/mladych se aktivne ucastni nejakeho sportu volejbal/crosscountry - running/ football/ wrestling/ treba golf. Takze se zde venuje sportu mnohem vic lidi, nez u nas! A kdyz se podivam kolem sebe, bud vydim extremni obezitu a nebo uplne normalni, hubene postavy. 



8-23-2012 
kazdy student dostava "teple jidlo" v tomto pripade to je ta tortila plnena mletym hovezim masem a chips. Ale jako maso bych to urcite nenazvala. Od rana jsem byla jak zaky tak uciteli upoznovana, jaka dobrutka a vubec nejlepsi jidlo ve skole me ceka. No opak byl pravdou, zatim to byl nejvetsi hnus :D....
Pote, co dostanete tento "teply chod" se presouvame k neco jako svedsky stul, kazdy si vybira podle chuti. Vzdycky si beru salat, mrkev, cherry rajcatka atd:D... Dale tam jsou nejake testoviny (nechutnaji vubec dobre :D), toustovy chleb a peanutt butter... Pak tradicne mleko a dzus. 
Cena obedu 2$ :))

3 komentáře:

P.S. mám instagram :D @gejdiv